Ποια ηλεκτρική σκούπα είναι η καλύτερη

Σήμερα μπορούμε με βρούμε στην αγορά πολλές και διαφορετικού τύπου ηλεκτρικές σκούπες. Ποια ηλεκτρική σκούπα είναι η καλύτερη; Πως θα επιλέξετε ανάμεσα στις ηλεκτρικές σκούπες που κυκλοφορούν; Στην αγορά κυκλοφορούν διαφορετικού τύπου σκούπες όπως σκούπες όρθιες, σκούπες καλώδιο, ηλεκτρικές σκούπες ασύρματες και σκούπας ρομπότ.

Στο ερώτημα λοιπόν ποια είναι η κλύτερη ηλεκτρική σκούπα, η καλύτερη απάντηση είναι αυτή. Η σκούπα που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες μας, όσον αφορά στον καθαρισμό.

Δύο σημαντικές ερωτήσεις που πρέπει να θέσετε κατά την αγορά μιας ηλεκτρικής σκούπας είναι: Είναι εύκολο να τη χειριστείτε και να κάνετε ελιγμούς;  Μπορεί πραγματικά να αφαιρέσει τη σκόνη και τη βρωμιά από όλες τις περιοχές του σπιτιού μου;

Σκεφτείτε για ποιες επιφάνειες θα χρειαστείτε την ηλεκτρική σκούπα, πώς είναι σχεδιασμένο το σπίτι σας και πόσος χρόνο έχετε για τον καθαρισμό.

  • Επιλέξτε μια όρθια ηλεκτρική σκούπα εάν το σπίτι σας είναι ως επί το πλείστων με μοκέτες. Οι δοκιμές έχουν δείξει ότι οι όρθιες ηλεκτρικές σκούπες κάνουν την καλύτερη δουλειά αφαιρώντας από τα χαλιά βρωμιές και σκουπιδάκια. Αυτό συμβαίνει λόγω του βάρους του ακρουφυσίου.
  • Επιλέξτε μια ηλεκτρική σκούπα με δοχείο εάν το σπίτι σας έχει πολλές σκάλες και γυμνά δάπεδα και λίγα χαλιά.
  • Επιλέξτε μια φορητή ηλεκτρική σκούπα εάν χρειάζεστε ένα συμπαγές εργαλείο για γρήγορη συλλογή ξηρών ακαθαρσιών σε γυμνά δάπεδα και επιφάνειες ή χαλιά, μαλλιά κατοικίδιων ζώων και άλλα συντρίμμια επιφανειών σε υφάσματα ή μοκέτες. Η φορητή ηλεκτρική σκούπα μπορεί να φανεί χρήσιμη όταν θέλετε να καθαρίσετε μεγάλους χώρους ή χώρους που δεν διαθέτουν πρίζες. Το αρνητικό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι θα πρέπει να κρατάτε τη σκούπα φορτισμένοι.
  • Επιλέξτε μια ηλεκτρική σκούπα ρομπότ εάν θέλετε να κάνετε τον καθαρισμό σας ενώ είστε έξω από το σπίτι ή κάνετε κάτι άλλο. Οι ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ χρησιμοποιούν κάμερες και λέιζερ για να χαρτογραφήσουν τα δωμάτιά σας, έτσι ώστε να μην χάσουν κανένα σημείο. Τα σημερινά ρομπότ είναι πιο εξελιγμένα από ποτέ. Τα περισσότερα μπορούν να ελεγχθούν με μια εφαρμογή στο τηλέφωνό σας και μερικά είναι ακόμη και φωνητικά ενεργοποιημένα. Τις σκούπες ρομπότ θα τις αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο.

 

Πλέον σχεδόν όλες οι σκούπες έρχονται με διαφορετικούς τύπου ακροφύσια τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στο καθάρισμα διαφορετικών επιφανειών.

Εκτός από τον τύπο η επιλογή της καλύτερης ηλεκτρικής σκούπας περιλαμβάνει και άλλα χαρακτηριστεί. Αυτά είναι η ισχύς της σκούπας, η ενεργειακή κλάση, ο θόρυβος, το βάρος, η απορροφητικότητα και το μήκος του καλωδίου ρεύματος.

 

Ποια ηλεκτρική σκούπα είναι η καλύτερη;

 

Ηλεκτρική σκούπα με κάδο Philips FC9331/09

Πρόκειται για μια δημοφιλή ηλεκτρική σκούπα μεταξύ των χρηστών από την εταιρεία Philips. Η σκούπα είναι με κάδο, ενεργειακής κλάσης Α και διαθέτει τεχνολογία PowerCyclone και η ισχύς της είναι στα 900W. Η τιμή της είναι ένα ακόμα θετικό στοιχείο. Η σκούπα δεν προτείνεται αν έχετε μεγάλους χώρους για καθάρισμά ή αν έχετε κυρίως χαλιά μέσα στο σπίτι. Στα μειονεκτήματα της είναι και η συχνή συντήρηση του κάδου.

Δείτε τιμή για την ελεκτρική σκούπα Philips

Ηλεκτρική σκούπα με σακούλα Hoover Telios Plus TE70_TE65011

Η επόμενη πρόταση είναι από την εταιρεία Hoover και πρόκειται για μια σκούπα επίσης σε καλή τιμή. Η ηλεκτρική αυτή σκούπα λειτουργεί  με σακούλα και η ισχύς της είναι στα 700W. Σύμφωνα με τους χρήστης η σκούπα έχει καλή απόδοση και είναι εύκολη στη χρήση. Στα αρνητικά το κόστος αλλαγής σακούλας.

Η συγκεκριμένη σκούπα αποτελεί και την πρόταση μας λόγω της πολύ καλής προσωπικής εμπειρίας με τη συγκεκριμένη μάρκα στις ηλεκτρικές σκούπες.

+ τιμή

+ απορροφητικότητα

+ ευκολία

+ θόρυβος

Αγοράστε την ελεκτρική σκούπα Hoover εδώ

Ηλεκτρική σκούπα με σακούλα AEG VX7-2-IW-P

Πρόταση από μια ακόμα αξιόπιστη εταιρεία, την AEG. Μια αθόρυβη ηλεκτρική σκούπα. Η σκούπα λαμβάνει θετικές κριτικές από τους χρήστες οι οποίοι επισημαίνουν την ευκολία και την ισχύ στο καθάρισμα. Μεγάλο πλεονέκτημα της σκούπας ο χαμηλός θόρυβος και μειονέκτημα η υψηλή τιμή.

Δείτε την ηλεκτρική σκούπα AEG εδώ

Ασύρματη ηλεκτρική σκούπα Bosch BCH6ATH25

Μια πρόταση για ασύρματη σκούπα με πολύ καλές επιδόσεις. Πλεονέκτημα ότι μπορεί να μεταφερθεί παντού και σε χώρους χωρίς πρίζες. Μειονέκτημα η αρκετά υψηλή τιμή.

Δείτε την ασύρματη ηλεκτρική σκούπα εδώ

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *