Ποιος είναι ο καλύτερος καφές espresso

Καφές εσπρέσο, ποικιλίες εσπρέσο και η καλύτερη μάρκα εσπρέσο

Η διάθεσή σας αλλάζει αμέσως μόλις μυρίσετε μια πικρή γεύση από κόκκους εσπρέσο; Εάν η απάντησή σας είναι θετική, τότε πιθανότατα είστε ανάμεσα στα εκατομμύρια ανθρώπων που προτιμούν πάντα να ξεκινήσουν τη μέρα τους με ένα ωραίο φλιτζάνι καφέ εσπρέσο.

Σήμερα υπάρχουν διάφοροι τύποι καφέ φτιαγμένοι με διαφορετικούς κόκους, αλλά ο εσπρέσο είναι πράγματι ο πιο κοινός τύπος καφέ.

Αλλά τι κάνει τον καφέ εσπρέσο να είναι τόσο ξεχωριστός;

Στην πραγματικότητα, ο εσπρέσο έχει τη δύναμη να ενισχύει την ενέργειά σας γρηγορότερα από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι το προτιμούν από άλλους τύπους καφέ. Το Espresso είναι μια συμπυκνωμένη έκδοση του κανονικού καφέ, συνήθως με περισσότερη καφεΐνη. Είναι ένας από τους ισχυρότερους καφέδες, αλλά σερβίρεται σε μικρότερα φλιτζάνια. Χάρη στο έντονο άρωμά του, πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να φανταστούν τα πρωινά τους χωρίς εσπρέσο.

Διαφορετικοί τύποι καφέ Espresso

Οι λάτρεις του εσπρέσο έχουν πολλές δυνατότητες να ικανοποιήσουν τις καθημερινές τους ανάγκες για καφέ. Γιατί έτσι? Επειδή υπάρχουν πολλοί τύποι ροφημάτων εσπρέσο, αλλά επτά από αυτά τείνουν να είναι τα πιο δημοφιλή σε όλο τον κόσμο.

Εάν είστε λάτρεις του γάλακτος, πιθανότατα θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε latte, cappuccino, mocha ή macchiato. Τέσσερις από αυτούς τους καφέδες espresso περιλαμβάνουν διαφορετικές αναλογίες καφέ και γάλακτος. Η διαφορά είναι ότι το καπουτσίνο και το macchiato είναι απλά ένα μείγμα εσπρέσο και γάλα στον ατμό, ένας μόκα περιέχει σοκολάτα και είναι το πιο γλυκό ρόφημα εσπρέσο και ένας latte είναι ιδανικός για τους λάτρεις του αφρού γάλακτος.

Όμως οι τύποι εσπρέσο δεν τελειώνουν εκεί. Ακόμα κι αν δεν σας αρέσει το γάλα, μπορείτε να βρείτε τον αγαπημένο σας τύπο εσπρέσο σε κάθε μηχανή καφέ. Όπως λέει και η ίδια η λέξη, πολλοί Αμερικανοί προτιμούν το αμερικάνικο – ένα μόνο εσπρέσο με ζεστό νερό. Το Ristretto είναι πιο κοντά στην κλασική έννοια του εσπρέσο, καθώς είναι μόνο ένας μικρός εσπρέσο σε ένα μικρό κύπελλο, χωρίς άλλο νερό. Και ο τελευταίος αλλά όχι ο λιγότερο δημοφιλής τύπος εσπρέσο είναι το Red Eye. Είναι απλά μια κανονική βουτιά καφέ, με εσπρέσο στην κορυφή, καθιστώντας το αγαπημένο σε πολλούς.

Αν βρείτε κάποιο από αυτά τα ροφήματα ελκυστικό, θα πρέπει σίγουρα να σκεφτείτε να επιλέξετε την καλύτερη μάρκα καφέ στην αγορά για να απολαύσετε πλήρως την καθημερινή σας περιπέτεια εσπρέσο!

Ποιες είναι οι καλύτερες μάρκες Espresso

Καθώς η ζήτηση για εσπρέσο αυξάνεται, οι μάρκες καφέ προσπαθούν να κάνουν το προϊόν τους να ξεχωρίζει και να κατακτήσει την αγορά. Ως αποτέλεσμα, ο αριθμός των επωνυμιών που παράγουν εσπρέσο αυξάνεται γρήγορα και η επιλογή των καλύτερων ανάμεσά τους γίνεται πολύ δύσκολη. Ας δούμε τις κορυφαίες μάρκες εσπρέσο που προσφέρουν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές, να συγκρίνουμε το προϊόν τους και να αποκαλύψουμε το καλύτερο.

Lavazza

Είναι δύσκολο να βρείτε έναν μόνο πελάτη, ανικανοποίητο με τη γεύση του καφέ Lavazza. Η Lavazza είναι μακράν η καλύτερη μάρκα εσπρέσο σήμερα. Είναι μια ιταλική μάρκα καφέ, που ιδρύθηκε το 1895 από τον Ιταλό επιχειρηματία Luigi Lavazza. Ανεξάρτητα από τον τύπο του εσπρέσο που προτιμάτε, η Lavazza προσφέρει καφέ σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένου του προ-αλεσμένου καφέ, ολόκληρων φασολιών και λοβών καφέ. Αυτή η εταιρεία εισάγει καφέ από διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Βραζιλία, Γουατεμάλα, Ονδούρα, Ινδονησία, Ουγκάντα, Μεξικό και ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τους πελάτες, το Lavazza Gran Espresso είναι ιδανικό για espresso, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε Lavazza Qualita Oro με φρουτώδεις γεύσεις, Lavazza Crema E Gusto – λίγο πικάντικο καφέ, ιδανικό για Moka, Lavazza Dek χωρίς καφεΐνη ή Lavazza Super Crema που είναι πελάτες αγαπημένο με το εξαιρετικά έντονο άρωμά του.

Hausbrandt

Παρόλο που η ποικιλία των καφέ espresso Hausbrandt δεν είναι τόσο διαφορετική όσο η Lavazza, είναι μια άλλη εξαιρετική μάρκα καφέ σήμερα. Το Hausbrandt παράγει τέλεια ψημένο, ισορροπημένο εσπρέσο που έχει τον ιδανικό συνδυασμό αρώματος και γεύσης. Αυτή η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Hermann Hausbrandt, αρχηγό της εμπορικής ναυτιλίας το 1892.

Τώρα, ακόμα και μετά από αιώνες, η εταιρεία βρίσκεται ακόμα στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας καφέ, δημιουργώντας εσπρέσο εξαιρετικής ποιότητας. Λαμβάνοντας υπόψη τις προσιτές τιμές του, οι πελάτες σε όλο τον κόσμο προτιμούν τη Hausbrandt από πολλές άλλες μάρκες καφέ. Μπορείτε είτε να επιλέξετε Hausbrandt Academia Espresso Whole Beans, Hausbrandt Nero Espresso Ground Coffee, Hausbrandt Decaf Ground Coffee και πολλά άλλα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Jacobs

Η Jacobs είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μάρκες καφέ στον κόσμο. Ο λόγος είναι ότι είναι σχετικά φθηνό, αλλά ακόμα, αρκετά ικανοποιητικό για να διατηρήσετε την ενέργειά σας σε σημείο. Οι πελάτες φαίνεται να απολαμβάνουν περισσότερο τον κλασικό εσπρέσο από αυτήν την μάρκα, αλλά μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τον Crema Gold Instant Coffee, μια πιο έντονη έκδοση του Jacobs Espresso Barista Crema Intense ή του Jacobs Espresso Professional Arabica. Αν και η ποιότητα του καφέ Jacobs δεν τείνει να είναι τόσο καθαρή όσο πιο ακριβές μάρκες, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε στιγμιαία, ολόκληρα φασόλια, ψητό & αλεσμένο ή μικτούς τύπους καφέ. Ωστόσο, για όσους προτιμούν την ποικιλομορφία, διαφορετικές μάρκες μπορεί να είναι ανώτερες από τις Jacobs.

Illy

Μιλώντας για τα best-seller, είναι δύσκολο να μην αναφέρουμε την Illy, καθώς αυτή η μάρκα espresso μπαίνει πάντα στις λίστες των κορυφαίων εταιρειών καφέ σήμερα. Η Illy είναι μια άλλη διάσημη ιταλική μάρκα καφέ που ειδικεύεται στην κατασκευή εσπρέσο. Αυτή η εταιρεία λειτουργεί αποτελεσματικά από το 1933 από τότε που ιδρύθηκε από τον Francesco Illy. Η φήμη αυτής της μάρκας βασίζεται κυρίως στα προϊόντα υψηλής ποιότητας με 100% κόκκους Arabica. Παράγουν είτε ολόκληρα φασόλια, προ-αλεσμένο καφέ, λοβό καφέ εσπρέσο, ακόμη και σύγχρονη τεχνολογία καψουλών εσπρέσο. Γι ‘αυτό το brand ξεχωρίζει. Σε αντίθεση με άλλες μάρκες που έχουν αξιολογηθεί, η Illy προσελκύει πελάτες χρησιμοποιώντας 100% κόκκους Arabica όχι μόνο σε ορισμένα αλλά και σε όλα τα προϊόντα τους, κάτι που δημιουργεί το μοναδικό άρωμα του espresso τους.

Mrs. Rose

Η κυρία Rose προσελκύει συχνά τους λάτρεις του καφέ με το ειδικό πακέτο της. Όμως δεν φαίνεται μόνο εντυπωσιακό από έξω, αλλά έχει γεύση και μυρίζει ακόμα καλύτερα από μέσα. Το στρογγυλό άρωμα των διαφόρων τύπων εσπρέσο της κυρίας Rose είναι ισορροπημένο με απαλή γεύση. Όπως λένε οι πελάτες, το πρώτο πράγμα που τραβάει αμέσως την προσοχή τους είναι το υπέροχο άρωμα τόσο γλυκόπικρου. Είναι μια άλλη μάρκα που παράγει 100% αραβικό καφέ έξι μοναδικών τύπων. Είναι ιδανικό για όσους προτιμούν ποτά εσπρέσο χαμηλής καφεΐνης, καθώς έχει περιεκτικότητα σε καφεΐνη 1,34%.

Συμπεράσματα

Συνοψίζοντας, μπορούμε να πούμε ότι οι πελάτες με διαφορετικά γούστα συνήθως επιλέγουν διαφορετικές μάρκες και τύπους καφέ. Ενώ μερικοί άνθρωποι προτιμούν το 100% Arabica, άλλοι επιλέγουν μάρκες καφέ που παράγουν διάφορες μορφές και τύπους καφέ και έχουν προσιτές τιμές. Επομένως, μία από αυτές τις πέντε μάρκες μπορεί να σας εντυπωσιάσει με την ποιότητα των φασολιών, αλλά, αν ψάχνετε για αυθεντικές γεύσεις, θα πρέπει να επιλέξετε Lavazza, η κυρία Rose είναι ιδανική για θαυμαστές με χαμηλή καφεΐνη, αλλά αν θέλετε έναν υπέροχο συνδυασμό γεύσης μυρωδιά, ποιότητα και ένταση, προτείνουμε να δοκιμάσετε οποιονδήποτε από τους καφέδες του εσπρέσο του Illy.

Δείτε εδώ ποιές είναι οι καλύτερες μηχανές espresso και βρείτε τις σε μοναδικές προσφορές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *