Η καλύτερη μηχανή espresso

οι περισσότεροι από εμάς δε μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς καφέ. Επίσης οι πιο πολλοί συνηθίζουμε να αγοράζουμε κάθε μέρα τον καφέ μας από κάποιο μαγαζί καθώς δεν διαθέτουμε μηχανή εσπρέσσο στο σπίτι μας. Ή μπορεί να μηχανή εσπρέσσο που έχουμε να μην κάνει τόσο καλό καφέ όπως αυτός που πουλάνε τα εξωτερικά μαγαζιά. Έχετε αναλογιστεί όμως πιο μπορεί να είναι το μηνιαίο κόστος σας αγοράζοντας καφέ απ’ έξω. Ίσως λοιπόν ήρθε η  ώρα να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε τη δική σας μηχανή espresso για το σπίτι. Έτσι θα εξοικονομήσετε χρήματα και θα μπορείτε να έχετε καφέ εσπρέσσο κάθε στιγμή.

Τι να προσέξουμε επιλέγοντας  την καλύτερη μηχανή espresso για το σπίτι;

Αρχικά ας δούμε ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει μια μηχανή espresso για το σπίτι. Το σημαντικότερο ρόλο σε μια μηχανή εσπρεσσο έχει η πίεση. Υψηλότερες πιέσεις σημαίνει πιο έντονες γεύσεις, αλλά η πολύ έντονη γεύση στον εσπρεσσο δεν είναι καλή. Περίπου 9 bar είναι η καλύτερος τιμή πίεσης για την εξαγωγή εσπρέσο, αλλά επειδή οι περισσότερες οικιακές μηχανές εσπρέσο χρησιμοποιούν τις λεγόμενες δονητικές αντλίες αντί για περιστροφικές αντλίες που έχουν η επαγγελματικές μηχανές, χρειάζονται περισσότερη πίεση.

Θα πρέπει λοιπόν να προσέξουμε ή μηχανή espresso για το σπίτι να έχει πίεση τουλάχιστον 15 bar. Άλλος σημαντικό παράγοντας στον να επιλέξουμε την καλύτερη μηχανή espresso για το σπίτι είναι η ισχύς, το μέγεθος δοχείου, το μέγεθος της μηχανής και το αν έχει ακροφύσιο για αφρόγαλα. Τέλος μια πολύ βασική διαφορά που υπάρχει στις μηχανές εσπρεσσο είναι το αν λειτουργούν με κάψουλες ή με χύμα καφέ.

Εδώ θα παρουσιάσουμε μηχανές επσρεσσο που λειτουργούν με κάψουλες

Η  καλύτερη μηχανή espresso για το σπίτι

  1. KRUPS Nespresso® Essenza Mini XN1101S

Η πρόταση της εταιρείες Krups, με πίεση αντλίας 19 bar η οποία θα σας δώσει καφέ με πλούσιο καϊμάκι. Το βασικό πλεονέκτημα αυτή της μηχανής εσπρέσσο είναι το  μικρό και το στενό μέγεθος. Η μηχανή δέχεται κάψουλες nespresso

Γιατί να την προτιμήσετε

+ Πίεση και σωστό καϊμάκι στον καφέ

+ Σωστή γεύση κάφε

+ Μικρό μέγεθος

+ Μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις καφέ

+ Καλή τιμή

+ καλές κριτικές από χρήστες

Δείτε online τη μηχανή epsresso krups

  1. KRUPS Nespresso® XN1118S Essenza Mini Καφετιέρα Μαύρη μαζί με Aeroccino

Η πρόταση της εταιρείες Krups, με πίεση αντλίας 19 bar η οποία θα σας δώσει καφέ με πλούσιο καϊμάκι. Το βασικό πλεονέκτημα αυτή της μηχανής εσπρέσσο είναι το  μικρό και το στενό μέγεθος. Η διαφορά με την προηγούμενη μηχανή είναι η συσκευή aerocino με την οποία θα φτιάξετε καφέ freddo cappuccino. Οπότε αν είστε λάτρης του cappuccino θα πρέπει να σκεφτείτε αυτή την επιλογή η οποία έχει και μεγαλύτερο κόστος. Η μηχανή δέχεται κάψουλες nespresso.

Αγοράστε εδώ τη μηχανή nespresso με Aeroccino

  1. DELONGHI Nespresso® Essenza Mini Καφετιέρα με Aeroccino Black

Η πρόταση της πάντα αξιόπιστης εταιρείες Delonghi, με πίεση αντλίας 19 bar η οποία θα σας δώσει καφέ με πλούσιο καϊμάκι, μαζί με aeroccino για την παραγωγή καφέ cappuccino. H μηχανή αυτή διαφέρει στο design και θα δώσει ένα πιο ρετρό στυλ στην κουζίνα σας. Η μηχανή δέχεται κάψουλες nespresso.

  1. ILLY IPERESPRESSO Y3.3 Light Blue μαζί με 42 Κάψουλες Illy

Η επιλογή από την διάσημη εταιρεία καφέ illy με πίεση αντλίας 19 bar οποία θα σας δώσει καφέ με πλούσιο καϊμάκι. Η μηχανή δέχεται κάψουλες illy.

 

  1. KRUPS Nescafe Dolce Gusto Lumio

Ακόμα μια πρόταση από την εταιρεία Krups, με πίεση 15 bar. To πλεονέκτημα σε σχέση με τις προηγούμενες μηχανές είναι το μεγαλύτερο δοχείο νερού. Λειτουργεί με κάψουλες Dolce Gusto.