Ποιος ειναι ο καλυτερος αρτοπαρασκευαστης

Σε όλους μας αρέσει η μυρωδιά του φρεσκοψημένου ψωμιού. Δεν έχουμε όλοι όμως τη ευκαιρία να έχουμε όμως όλοι την ευκαιρία να έχουμε καθημερινά στο σπίτι μας φρέσκο και ζεστό ψωμί. Αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο αν ζυμώνουμε μόνοι μας το ψωμιά. Αυτό είναι μάλλον κάτι δύσκολο αφού δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος.

Πως θα μπορούμε λοιπόν να έχουμε φρέσκο και ζεστό ψωμί όποτε το θέλουμε; Με έναν αρτοπαρασκευαστή. Με την απόκτηση ενός αρτοπαρασκευαστη θα έχετε τη μυρωδιά του φρέσκου ψωμιού που επιθυμείτε. Ίσως σας λείπει το άρωμα του φρεσκοψημένου ψωμιού.

Επίσης ο απροπαρασκεύαστής θα σας δώσει την ευκαιρία να ετοιμάσετε τον τύπο ψωμιού που επιθυμείτε.   Θα μπορείτε να ετοιμάστε  λευκό ή μαύρο ψωμί, ψωμί με αλεύρι καλαμποκιού ψωμί χωρίς γλουτένη και πολλά ακόμα.

Με έναν σύγχρονο αρτοπαρασκευαστή η διαδικασία παρασκευής ψωμιού γίνεται πραγματικά πολύ εύκολη. Ακόμα και κάποιος που δεν έχει εμπειρία στην κουζίνα μπορεί να φτιάξει ψωμί. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετείτε  όλα τα υλικά μαζί πατάτε μερικά κουμπιά και έχετε το ψωμί που θέλετε σε λίγες ώρες

Ποιος όμως είναι ο καλύτερος αρτοπαρασκεύαστής για να τον αγοράσετε;

Σε γενικές γραμμές όλοι οι αρτοπαρασκευαστές έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Δηλαδή περιλαμβάνουν ένα ταψί για τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε  και κάποια κουμπιά για να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Τι τύπο ψωμιού θέλετε, πόσο σκληρή κρούστα και διάφορα άλλα. Τέλος διαθέτουν ρύθμιση για το πότε να είναι έτοιμο το ψωμί έτσι ώστε να το βρείτε ζεστό την ώρα που επιθυμείτε. Αυτό που θα πρέπει να έχετε υπόψη σας πριν την αγορά, είναι οτί οι συσκευές αυτές καταλαβμάνουν αρκετό όγκο.

Ας δούμε μερικούς από τους καλύτερους αρτοπαρασκευαστές.

Αρτοπαρασκευαστης KENWOOD BM450

Ο αρτοπαρασκευαστής ΒΜ350 της KENWOOD μπορεί να φτιάξει ψωμί σε 3 διαφορετικά βάρη, 500γρ., 700γρ. και 1 κιλό. Επίσης Διαθέτει προγράμματα για 3 διαφορετικά ψησίματα στην κόρα του ψωμιού. Διαθέτει λειτουργία για παρασκευή ψωμιού χωρίς γλουτένη. Ακόμα με αυτόν τον αρτοπαρασκαυαστή μπορείτε να φτιάξετε εκτός από ψωμί, ζύμες για πίτσες και τσουρέκια. Ενώ έχει τη δυνατότητα και για παρασκευή μαρμελάδας.  Η ισχύς του παραεκσυαστή είναι 780W.

Ο Αρτοπαρασκευαστής αυτός θα έχει έτοιμο το ψωμί σας σε 58 λεπτά. Επίσης μπορείτε να τον προγραμματίσετε και να έχει έτοιμο το ψωμί μια συγκεκριμένη ώρα. Τέλος μπορεί και διατηρεί την φραντζόλα ζεστή για τουλάχιστον μία ώρα.

Αυτή η συσκευή είναι η πιο δημοφιλής μεταξύ των χρηστών. Οι κριτικές για τον αρτοπαρασκευαστή αυτόν είναι θετικές με μόνο αρνητικό το μεγάλο όγκο της συσκευής.

Δείτε τιμή για τον αρτοπαρασκευαστή της Kenwood εδώ

Αρτοπαρασκευαστης  MOULINEX OW 2101 PAIN DORE

Η δεύτερη επιλογή είναι από την εταιρεία Moulinex. Και αυτή η συσκευή μπορεί να ετοιμάσει ψωμί σε 3 διαφορετικά βάρη, 500γρ., 700γρ. και 1 κιλό. Επίσης διαθέτει προγραμματισμό για 3 διαφορετικά ψησίματα κόρας. Επίσης έχει πρόγραμμα για ψωμί χωρίς γλουτένη καθώς και χρονοδιακόπτη. Η ισχύς του είναι στα 720W.

Και αυτή η συσκευή έχει αποσπάσει θετικές κριτικές από τους χρήστες.

Δείτε τιμή για τον αρτοπαρασκευαστή εδώ

 

Όπως θα παρατηρήσετε από τις περιγραφές, οι αρτοπαρασκευαστές δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Η τελική επιλογή για τον καλύτερο αρτοπαρασεκυαστή έχει να κάνει καθαρά με το πόσα χρήματα μπορείτε να διαθέσετε για την αγορά του. Σε κάθε περίπτωση μια τέτοια συσκευή θα σας κάνει να δείτε διαφορετικά την παρασκευή του ψωμιού ενώ θα σας βοηθήσει στη δημιουργία άλλων τροφών όπως τσουρέκια και ζυμαρικά.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *