Οικονoμικές τοστιέρες

Πριν δούμε τις καλύτερες τοστιέρες ας δούμε τι πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε μια τοστιέρα

Πως να επιλέξετε ανάμεσα στις τοστιέρες

Αρχικά μια καλή τοστιέρα θα πρέπει να ζεσταίνει γρήγορα αφού όταν μιλάμε για τοστ ή σάντουιτς μιλάμε για γρήγορο φαγητό. Επίσης θα πρέπει να σφίγγει και να κλειδώνει καλά ώστε να πιέζει σωστά το φαγητό. Θα πρέπει να μαγειρεύει ομοιόμορφα τα τοστ σας δημιουργώντας μια ωραία κρούστα στο ψωμί, λιώνοντας το τυρί και διατηρώντας όλα τα υλικά στην ίδια θερμοκρασία. Πρέπει επίσης να μπορεί να καθαρίζεται και να συντηρείτε εύκολα.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Το γεγονός ότι οι τοστιέρες αναβάζουν θερμοκρασίες μπορεί να τις κάνει επικίνδυνες. Θα πρέπει λοιπόν τα υλικά τις τοστιέρας να είναι τέτοια που να μην δημιουργούν μεγάλη εξωτερική θερμοκρασία. Οι καλές τοστιέρες θα έχουν αντιολισθητικά πόδια για να διατηρούν το μηχάνημα σταθερό και ενδεικτικές λυχνίες για να σας ενημερώσουν όταν είναι ζεστές ή όταν είναι έτοιμο το φαγητό.

Αφαιρούμενες πλάκες

Ορισμένες τοστιέρες έχουν διαφορετικά είδη πλάκων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε άλλες συσκευές όπως μια βάφλιέρα ή γκριλ, εξοικονομώντας χρήματα και χώρο στο ντουλάπι της κουζίνας.

Καθάρισμα

Είναι γνωστό σε όλους μας ότι οι τοστιέρες λερώνονται πολύ εύκολα είτε από ψίχουλα είτε από λιωμένο φαγητό. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό οι πλάκες της τοστιέρας να μπορούν να αφαιρεθούν ώστε να μπορούν να πλυθούν σωστά. Αναζητήστε μοντέλα με αφαιρούμενες πλάκες που μπορούν να τοποθετηθούν στο πλυντήριο πιάτων.

Ας δούμε τις καλύτερες τοστιέρες και την επιλογή μας

IZZY S-627 GREEN TOAST

Η μικρή και οικονομική τοστιέρα από την Izzy η οποία θα εντυπωσιάζει με τις επιδώσεις της. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για ψήσιμο τοστ, ψήσιμο ψωμιού ή να ψήσετε λουκάνικα. Η συγκεκριμένη τοστιέρα ζεσταίνεται και ψήνε σε μικρό χρόνο. Έχει λυχνίες  ενδείξεις λειτουργίας και ένδειξης ετοιμότητας. Τέλος έχει αποσπώμενες πλάκες οι οποίες βγαίνουν πολύ εύκολα για να πλυθούν στο χέρι ή στο πλυντήριο. Στα πλεονεκτήματα είναι η χαμηλή τιμή της.

Αγοράστε την τοστιέρα izzy εδώ

Rohnson R-2680

Η επόμενη τοστιέρα έρχεται από τη Rohnson ακόμα μια αξιόπιστη εταιρία στις μικρές οικιακές συσκευές. Τοστιέρα με μεγάλη ισχύ η οποία μπορεί να ανοίξει σε 180 μοίρες και να χρησιμοποιηθεί εύκολα ως γκριλιέρα. Έτσι εκτός από τοστ μπορείτε εύκολα να ψήσετε λουκάνικα ή κοτόπουλο. Οι πλάκες είναι αντικολλητικές και διαθέτουν μαρμάρινη επίστρωση για καλύτερη διανομή της θερμοκρασίας. Οι πλάκες είναι αποσπώμενες για εύκολο καθάρισμα. Στα πλεονεκτήματα είναι η χαμηλή τιμή της.

Η συγκεκριμένη τοστιέρα αποτελεί και την πρόταση μας καθώς είναι μια από καλύτερες τοστιέρες στην αφορά. Αν θέλετε να ετοιμάζετε γρήγορα τα τοστ είναι η καλύτερη επιλογή.

+ Γρήγορο ψήσιμο

+ Καλά υλικά κατασκευής

+ Καλές κριτικές χρηστών

+  Χαμηλή τιμή

Δείτε την τιμή για την τοστιέρα εδώ

Tefal GC3050 Ultra Compact 600

Η πρόταση μας από την εταιρεία tefal. Στην ουσία πρόκειται για γκριλιέρα καθώς μπορεί να ψήσει εύκολα κρέας ή ψάρι. Έχει 3 διαφορετικές ρυθμίσεις για σάντουιτς κρέας και ψάρι. Έχει άνοιγμα 180 μοίρες και αντικολλητικές και αποσπώμενες πλάκες για εύκολο καθάρισμα.

Δείτε την τιμή για την τοστιέρα tefal